Nu te horen op Seven FM

7fmheader - pjotr

Elle Limebear zwaait angst uit

Limebear zwaait uitvrijdag 27 september 2024 23:42

Als je merkt dat angst een grote rol speelt in je leven wil je daar wat aan doen. En als je ook anderen daarbij kunt helpen... Elle Limebear pakte de handschoenen op en zwaait nu figuurlijk, maar ook letterlijk de angst uit. Daarover vertelde ze in gesprek met Hans van Vuuren bij Groot Nieuws Radio. “Het voelde alsof angst altijd aanwezig was, maar ik wist dat ik het los moest laten". Haar nieuwe single heet Bye Fear.

Het lied is een gebed waarin Elle ‘dag’ zegt tegen angst en ervoor kiest om zich te richten op Gods trouw. Ze schreef het nummer in een moeilijke periode: "Ongeveer vijf jaar geleden besefte ik hoeveel angst er in mijn leven was geslopen zonder dat ik het doorhad. Ik verzon excuses, dacht dat ik gewoon zo was. Maar God liet zien dat ik niet in vrijheid leefde."

Iedereen heeft te maken met angst, Elle vertelt wat het voor haar inhoudt: "Voor mij waren het vooral sociale angsten, zoals boodschappen doen, naar het postkantoor gaan of zelfs autorijden. Eenvoudige taken maakten me bang en ik verzon smoesjes om thuis te blijven. Het had invloed op zoveel aspecten van mijn leven."

De nieuwe single van Elle Limebear hoor je in de playlist van Seven FM. En hieronder kun je 'm ook beluisteren.



Foto: Elle Limebear

« Terug

Deel via