Nu te horen op Seven FM

7fmheader - damascus

For King & Country naar Londen

For King & Country podium hoogdinsdag 24 september 2024 08:05

Luke en Joel Smallbone komen met hun band naar Europa. Op 11 en 12 december speelt For King & Country in 'Indigo At The O2' in Londen. De shows maken onderdeel uit van hun kersttour. Op dit moment tourt de band door de VS en zoeken ze het hogerop. Waar frontmannen Luke en Joel in eerdere tours al in constructies boven het podium vlogen is bij de nieuwe tour ook hun band aan de beurt.

Touren met For King & Country vraagt veel muzikaliteit, uithoudingsvermogen (ze komen pas in december weer thuis) en (zo blijkt nu) een gebrek aan hoogtevrees. Grote delen van het podium vliegen door de lucht en geven tijdens het concert het geheel nieuwe vormen. De concertreeks door de VS is ter promotie van de film Unsung Hero en vanaf 1 december gaat de tour over in kerststijl en is het thema opnieuw: A Drummer Boy Christmas. Bijzonder is dat de band ook naar Europa komt als onderdeel van die kersttour. Mocht je de oversteek naar Engeland willen maken kun je hier terecht voor kaarten.

Cassettebandje
Bij het uitkomen van de film Unsung Hero bracht For King & Country een 'Inspired By' album uit, met anthems van binnen en buiten de christelijke muziek die van invloed waren op hun muzikale ontwikkeling. Om het gevoel van sentiment nog meer te beleven kun je het album nu ook aanschaffen op het aloude cassettebandje. Deze is te bestellen via de website van de band.

Beeld: For King & Country

« Terug

Deel via